Personalia

 

 

StartsidePersonaliaInteresser Reiser

Hyggelig at du stakk innom! 

Hei, jeg heter Thor (med Brede som annet fornavn), og jeg holder til på  Sandnes i Rogaland.  Her har jeg bodd siden 1968. Yngre mennesker legger gjerne inn sin CV eller noe lignende på sitt Web-område for å presentere seg. Mitt problem er imidlertid at ingen lengre er interessert i hva jeg kan tilby - jeg er nemlig pensjonist (+ 70) og som sådan "utgått på dato" når det gjelder en rekke yrker. Min yrkeserfaring har jeg fra revisjon og regnskap. - Fra jeg var 66, til jeg fylte 70, jobbet jeg som drosjesjåfør i Sandnes. Da var karrieren over! Mer er det vel ikke å si om den saken. 

Jeg har mine røtter fra Re kommune (eg. Rostad i Våle) i Vestfold og Sokndal i Dalane (eg. Sogndalstrand) i Sør-Rogaland.

Kona mi, Lina er 2 år yngre enn meg. Lina har jobbet i pleiesektoren: For eldre og yngre mennesker (barnehage). Vi traff hverandre i Oslo i 1954 og giftet oss borgerlig på Oslo Rådhus i 1958. Altså har vi nå (i 2008) faktisk vært gift i 50 år!

Lina ble født og vokste opp i  Nord-Odal i Hedmark Fylke.

Barna våre heter  Ann Vibeke (født 1960 - død 2007), Nils Olav (1963) og Knut Brede (1970).

Barnebarn har vi til nå 6 av: Line Marita (1981) og Daniel René (1988) er allerede voksne,  Melinda (1992) er blitt tenåring (og snart voksen også hun). I alle fall har hun nå tatt sertifikat på moped.

2 nye englebarnebarn kom til verden i 2004: Selma i mai og Sigrid i september. Siste familiemedlem, Lina (den yngre) kom storken med i september 2008.

BILDER:

  • Om Gullbryllupet og Thor´s 75-årsdag kan du se mer fra her.

  • Vi er etter hvert blitt en stor Familie! Klikk her - så kan du se oss alle sammen! 

  • Klikk på bildene nedenfor og du kan se litt av Norges 8. største by Sandnes samt bydelen Vatne. (Vi bor i terrassehus midt på bildet):


Flere bilder fra Sandnes og Rogaland kan du se ved å klikke her.

 

  Startside | Personalia | Interesser | Reiser |Toppen

Området ble sist oppdatert 08.12.08.